NEWS ALERT! Preşedintele interimar al ALDE Vâlcea, printre puciştii care negociază revenirea la guvernare

11 Sep 2019
Preşedintele interimar al ALDE Vâlcea, deputatul Ion Cupă, se află printre puciştii care în aceste momente negociază cu premierul Dăncilă revenirea ALDE la guvernare.
Conform www.stiripesurse.ro, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, i-a chemat pe cei de la ALDE să discute pentru a forța intrarea în Guvern, în calitate de membri ai ALDE. Din partea ALDE ar fi vorba despre 6 parlamentari care negociază.
Premierul Viorica Dăncilă dorește să rupă ALDE, aducând la guvernare un senator și doi deputați din partidul lui Tăriceanu. Este vorba despre senatorul Ionuț Sibinescu și deputații Ion Cupă și Ștefan Alexandru Băișanu, conform surselor Antena3. Ei ar urma să ocupe locurile lăsate vacante de miniștrii ALDE.
Amintim că Teodor Meleşcanu s-a aflat, astăzi, la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Viorica Dăncilă, acesta lipsind la prima şedinţă de Senat după alegerea în funcţia de preşedinte al acestui for.
De asemenea, în această dimineață, Teodor Meleșcanu s-a întâlnit, la Guvern, cu premierul Viorica Dăncilă.
În acest fel, PSD încearcă refacerea culorii politice a Guvernului și astfel va fi evitat votul pe restructurare care trebuie să se desfășoare în Parlament. 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...