DE NECREZUT! Iată care este explicaţia primarului din Laloşu pentru lipsa de la deschiderea anului şcolar

Constantin Nicu, primarul comunei Laloșu din județul Vâlcea, a rupt tăcerea după ce a lipsit de la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Edilul a făcut public un mesaj în această după-amiază în care a explicat tot ce i s-a întâmplat.
Primarul Constantin Nicu a dezvăluit într-o postare că nu a fost prezent la festivitatea de deschidere a noului an școlar de la unitatea de învățământ din localitate, pentru că directorul şcolii nu l-a invitat.
“Cer scuze părinților și copiilor din Comuna Laloșu pentru neparticiparea la deschiderea noului an scolar. Nu am fost invitat de Directorul Școlii Gimnaziale Mologești ! Vă urez pe această cale un An scolar cu multe realizări și împliniri!” este mesajul scris de Constantin Nicu pe pagina lui de Facebook.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...