Protagoniştii omorului de la Ocniţa au fost arestaţi

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Iorga Daniel Frederico şi Panduru Mihail sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi faţă de inculpatul Pîslariu Gheorghe sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.
La data de 09 septembrie 2019, inculpaţii Iorga Daniel Frederico şi Panduru Mihail, aflaţi în stare de reţinere, au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele acestora pentru o perioadă de 30 de zile.
Totodată, faţă de inculpatul Pîslariu Gheorghe a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, de către procurori.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 08 septembrie 2019 în jurul orei 0.30, inculpaţii Iorga Daniel Frederico şi Panduru Mihail, acţionând conjugat, au exercitat acte de agresiune asupra victimei M.P.L., împrejurare în care victima a fost proiectată la sol suferind leziuni traumatice la nivelul capului, în urma cărora a survenit decesul acesteia.
Totodată, din probele administrate a mai rezultat că, inculpatul Pîslariu Gheorghe în dimineaţa zilei de 08 septembrie 2019 în jurul orei 0.30, a exercitat acte de violenţă asupra unei persoane de sex masculin, a distrus mai multe obiecte de mobilier situate pe terasa exterioară a unui bar din or. Ocnele Mari, jud. Vâlcea şi a tulburat ordinea şi liniştea publică din zonă împreună cu ceilalţi doi inculpaţi.
Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

CITEŞTE ŞI SCANDAL MONSTRU într-un bar din Ocnița! Un tânăr de 35 de ani A MURIT (EXCLUSIV)
https://www.voceavalcii.ro/46155-scandal-monstru-intr-un-bar-din-ocnita-un-tanar-de-35-de-ani-a-murit-exclusiv.html
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...