Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Dan Barna vine marți la Vâlcea

09 Sep 2019
Dan Barna vine marți la Vâlcea foto mediafax
Marți, 10 septembrie, Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Preşedinţia României, va ajunge la Râmnicu Vâlcea pentru a se întâlni şi a discuta cu cetăţenii despre obiectivele sale de schimbare a României din funcția de președinte al țării, dar și pentru a contribui la strângerea celor 200.000 de semnături, necesare înscrierii candidaturii sale.

În intervalul 10.00-11.30, Dan Barna va fi prezent la Târgul de la Goranu (str. Goranu, Râmnicu Vâlcea) pentru a strânge semnături alături de membrii organizațiilor locale USR și PLUS. În intervalul orar 17.00-18.00, râmnicenii îl vor putea întâlni în centrul oraşului şi în cartierul Ostroveni. Toți cei care doresc să îl cunoască personal și să îi pună întrebări legate de candidatura sa la prezidențiale sunt așteptați, așadar, în aceste locații.

Dan Barna are programată în aceeași zi o întâlnire cu presa vâlceană. Începând cu ora 12.00, acesta va susţine o conferinţă de presă la sediul USR Vâlcea din strada Nicolae Bălcescu nr. 23. Reprezentanții presei locale sunt invitați să participe și să îi adreseze întrebări.

USR PLUS Vâlcea vă așteaptă să îl cunoaşteţi pe candidatul Alianței la Președinția României şi să semnaţi pentru susținerea candidaturii sale la cea mai înaltă funcție de demnitate publică!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella