Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Când se oprește campania electorală și începe bunul simț...???

08 Sep 2019
Când se oprește campania electorală și începe bunul simț...??? foto facebook
Mare spectacol, mare cu ocazia inaugurării Arenele Traian, investiție dusă la bun sfârșit de Primăria Râmnicu Vâlcea. Peste 4.000 de oameni și-au compărat bilete la concertul inaugural, unde a fost un adevărat regal oferit de Filarmonica Ion Dumitrescu, Elena Gheorghe și celebrul Goran Bregovic.
Însă, ce să vezi, pe colț la Sala Sporturilor, lângă florărie, liberalii vâlceni, echipați cu tricouri galbene și baloane albastre, strângeam semnături pentru candidatura președintelui Klaus Iohannis. Oamenii care doreau să intre la spectacol răspundeau tupeului liberal, puțin jenați, că nu doresc să semneze, cel puțin nu acum... Ei ieșiseră în oraș să petreacă o seară frumoasă, într-o atmosferă inaugurală, de zile mari.
Dacă această idee de campanie este emanația minții fostului prefect de Vâlcea, Mircea Nadolu, atunci liberalii să nu-și pună întrebări după ce se închid urnele și se vor număra voturile.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella