Când se oprește campania electorală și începe bunul simț...???

08 Sep 2019
Când se oprește campania electorală și începe bunul simț...??? foto facebook
Mare spectacol, mare cu ocazia inaugurării Arenele Traian, investiție dusă la bun sfârșit de Primăria Râmnicu Vâlcea. Peste 4.000 de oameni și-au compărat bilete la concertul inaugural, unde a fost un adevărat regal oferit de Filarmonica Ion Dumitrescu, Elena Gheorghe și celebrul Goran Bregovic.
Însă, ce să vezi, pe colț la Sala Sporturilor, lângă florărie, liberalii vâlceni, echipați cu tricouri galbene și baloane albastre, strângeam semnături pentru candidatura președintelui Klaus Iohannis. Oamenii care doreau să intre la spectacol răspundeau tupeului liberal, puțin jenați, că nu doresc să semneze, cel puțin nu acum... Ei ieșiseră în oraș să petreacă o seară frumoasă, într-o atmosferă inaugurală, de zile mari.
Dacă această idee de campanie este emanația minții fostului prefect de Vâlcea, Mircea Nadolu, atunci liberalii să nu-și pună întrebări după ce se închid urnele și se vor număra voturile.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...