INCREDIBIL! 12 oameni înghesuiţi ca sardelele într-o maşină cu remorcă pe DN 7 (VIDEO)

Imaginile zilei vin de pe DN7: 12 oameni înghesuiţi într-o maşină cu remorcă! Poliţiştii s-au cam luat cu mâinile de cap când au început să numere câţi oameni au început să coroare, rând, pe rând, dintr-o maşină de care fusese ataşată o remorcă.
Ansamblul auto a fost oprit pentru un control de rutină, făcut de oamenii legii sibieni pe DN 7. Rezultatul numărătorii s-a oprit la 12 pasageri. Toţi circulau, pe lângă şofer, în maşina cu rulotă, destinaţia fiind judeţul Vâlcea. Oamenii au fost nevoiţi să găsească o altă soluţie de transport, în timp ce conducătorul auto s-a ales cu o amendă de 870 de lei.
Sancţiunea a fost aplicată ”pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului”.
Detalii şi imagini cu cazul de pe DN7 au fost postate sâmbătă pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...