Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


SCANDAL MONSTRU într-un bar din Ocnița! Un tânăr de 35 de ani A MURIT (EXCLUSIV)

SCANDAL MONSTRU într-un bar din Ocnița! Un tânăr de 35 de ani A MURIT (EXCLUSIV) foto arhiva

Scene halucinante au avut loc azi-noapte într-un bar din Ocnița, Ocnele Mari. Incidentul violent a izbucnit între două grupuri de persoane care se aflau în barul respectiv, Din nefericire, în urma scandalului iscat între cele două grupuri de persoane a căzut victimă un bărbat de 35 de ani, care se afla la bar, pe terasă și bea liniștit o bere. Acesta a decedat. Martorii scandalului povestesc că era mai mulți tineri pe terasă și s-au luat la ceartă, iar mai apoi și-au împărțit pumni. Tânărul de 35 de ani care a decedat nu a fost implicat în bătaie, însă nu se știe încă cum, acesta a fost lovit sau îmbrâncit și a murit. La un moment dat, era întins pe trotuar, era pe trotuar în stare de inconștiență, nu se știe cum a ajuns acolo. Este incertă împrejurarea în care acest tânăr a decedat.
În această dimineaţă, cei trei tineri de la care a pornit scandalul se află deja la PArchet şi sunt audiaţi de anchetatori. Cercetările au fost preluate de o echipa de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

Tânărul care a murit locuia în Buneşti, era căsătorit şi avea un copil de un an.

Evaluaţi acest articol
(34 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella