Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Femeile social-democrate s-au reunit la Constanța! Delegația vâlceană, sprijin pentru Viorica Dăncilă

05 Sep 2019
Peste 300 de femei social-democrate s-au reunit, la sfârșitul săptămânii trecute, la Pavilionul Expozițional din Constanța, unde a avut loc deschiderea celei de-a șaptea ediții a Școlii Politice de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate. Acestea au fost întâmpinate la malul mării de președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.
Vineri, alături de femeile social democrate a fost și președintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, prim ministrul României, însoțită de Mihai Fifor, secretarul general al PSD, și Eugen Teodorovici, președintele executiv al Partidului Social Democrat.
În cadrul discursului, președintele PSD, Viorica Dăncilă, a cerut sprijinul fiecărei femei social-democrate, precum şi al tuturor femeilor din România în campania pentru alegerile prezidenţiale, care urmează.
„Cred că în această campanie femeile trebuie să fie în primul rând, pentru că într-o familie femeile gestionează problemele, femeile luptă pentru familie, pentru soţ, pentru copii, pentru prieteni, pentru copiii lor. Şi în această campanie, România trebuie tratată ca o familie, în care un preşedinte trebuie să aibă grijă de fiecare femeie din România, de fiecare copil, să fie un preşedinte care să empatizeze cu oamenii, să fie în mijlocul lor, nu doar la alegeri. Cer sprijinul tuturor femeilor din PSD. În România, 52% este procentul reprezentat de femei. Cer suportul femeilor din România, cer suportul tuturor colegilor, tuturor celor care mi-au fost alături încă de la primele discuţii despre candidatură, cer suportul miniştrilor din Cabinet care mi-au fost alături în orice decizie pe care am luat-o şi care şi atunci când au existat controverse au făcut scut în jurul meu, pentru că am ştiut să lucrez în echipă şi pentru că ştiu să lucrez în echipă şi pentru că pentru mine e important fiecare membru al acestui partid, e important fiecare cetăţean al acestei ţări, şi cei care ne-au votat şi cei care nu ne-au votat, pentru că deciziile le luăm pentru toţi românii. Şi vom lua decizii bune“, a declarat Viorica Dăncilă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella