Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Ion Bușagă, fostul primar de la Berislăvești REVINE ÎN FUNCȚIE

05 Sep 2019
Primarul localităţii Berislăveşti, Ion Buşagă nu mai aşteptă recursul, în ceea ce priveşte suspendarea ordinului de prefect prin care pierdea funcţia. Decizia pe care primarul a prezentat-o la Prefectură este definitivă, indiferent de rezultatul recursului și a venit la puțin timp după ce prefectul Florian Marin dădea explicații în acest sens.
”Într-adevăr pe certificatul de grefă de la Judecătorie a rezultat fapștul că s-a suspendat ordinul de prefect anterior, cel care constata încetarea mandatului domnului primar. Trebuie să ne comunice oficial Judecătoria, iar mai apoi este un termen de recurs la tribunal”, a declarat prefectul Florian Marin.
În data de 12 martie 2019, Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție a României au decis să suspende decizia penală nr. 898/A, din 22 octombrie 2018, prin care primarul din Berislăvești, Ion Bușagă, a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Această sentință a adus pe loc pierderea mandatului de primar al comunei Berislăvești în fruntea căreia se afla de câteva mandate.Numai că, Ion Bușagă a reușit să obțină suspendarea ordinului de prefect prin care pierdea funcția.
Prin urmare, va fi o perioadă de câteva zile până când va fi comunicat de către judecătorie rezultatul care va deveni practic oficial. După care, urmează termenul de recurs, ca mai apoi, cu certificatul de la tribunal, Ion Buşagă va merge la primărie, se va prezenta la secretar şi îşi va relua mandatul de primar.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella