Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


PNL DĂRUIEȘTE! Irina Argeșanu a finalizat acțiunea ”Rechizite pentru școlari”

04 Sep 2019
Organizația Femeilor Liberale din Râmnicu Vâlcea continuă să se implice în problemele societății. În acest sens, de această dată am vizat un aspect social care solicită mai multa atenție din partea noastră, EDUCAȚIA. Acțiunea „Rechizite pentru Școlari” face parte din programul „PNL dăruiește” și are ca obiectiv dotarea unui număr de șase elevi cu posibilități financiare reduse cu rechizite indispensabile oricărui început de an școlar. Copiii au varste cuprinse între 7 și 14 ani și au rezultate foarte bune la învățătură. Totodată, pe langa rechizite și echiparea ghiozdanelor cu tot ce este necesar pentru școală, elevii au primit jucării și jocuri educative.
„ Împreună cu doamnele din Biroul Politic OFL Râmnicu Vâlcea încercam să identificăm situații în care intervenția noastră aduce bucurie în rândul semenilor și astfel dorim să ne implicăm în mod constant în viața societății. Mă bucur foarte mult că am reușit să aducem un strop de fericire în sufletele acestor copii. Vom continua aceste demersuri, iar începand cu luna octombrie OFL Râmnicu Vâlcea va susține cu o bursa lunară un elev cu posibilități financiare reduse dar cu rezultate foarte bune la învățătură. Consider că politica trebuie privită în primul rând ca o responsabilitate față de comunitatea în care trăim, ca o obligație de a schimba în bine lucrurile și noi vom continua să ne îndeplinim acest rol ”, a declarat Irina Maria Argesanu, Presedinta femeilor liberale din municipiul Ramnicu Valcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella