L-AȚI VĂZUT? Bărbatul din Vâlcea DISPĂRUT în drum spre Marea Britanie, spre locul de muncă

04 Sep 2019
Familia unui bărbat de 40 de ani originar din Râmnicu Vâlcea îl caută de o lună. Ion Dobriceanu a plecat la muncă în Marea Britanie și de atunci nu se mai știe nimic de el.
Familia unui bărbat de 40 de ani din Râmnicu Vâlcea îl caută cu ajutorul prietenilor de pe rețelele de socializare. Apropiații lui Ion Dobriceanu, spun că de o lună nu mai au nicio informație despre bărbat. 
„Se numește Dobriceanu Ion, are 40 de ani și e din Păușești Măglași, Valea Cheii! A plecat la muncă în Anglia, nu știm exact unde! De o luna nu mai știe nimeni nimic de el. Am sesizat și poliția și până acum nu să rezolvat nimic... Dacă cineva l-a văzut sau are vreo informație ne poate fi de mare folos! Există zvonuri că ar fi fost văzut și în Germania“, se arată într-o postare recentă a unei femei pe mai multe grupuri de Facebook.
Evaluaţi acest articol
(35 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...