Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


L-AȚI VĂZUT? Bărbatul din Vâlcea DISPĂRUT în drum spre Marea Britanie, spre locul de muncă

04 Sep 2019
Familia unui bărbat de 40 de ani originar din Râmnicu Vâlcea îl caută de o lună. Ion Dobriceanu a plecat la muncă în Marea Britanie și de atunci nu se mai știe nimic de el.
Familia unui bărbat de 40 de ani din Râmnicu Vâlcea îl caută cu ajutorul prietenilor de pe rețelele de socializare. Apropiații lui Ion Dobriceanu, spun că de o lună nu mai au nicio informație despre bărbat. 
„Se numește Dobriceanu Ion, are 40 de ani și e din Păușești Măglași, Valea Cheii! A plecat la muncă în Anglia, nu știm exact unde! De o luna nu mai știe nimeni nimic de el. Am sesizat și poliția și până acum nu să rezolvat nimic... Dacă cineva l-a văzut sau are vreo informație ne poate fi de mare folos! Există zvonuri că ar fi fost văzut și în Germania“, se arată într-o postare recentă a unei femei pe mai multe grupuri de Facebook.
Evaluaţi acest articol
(35 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella