Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Cetățean turc RETINUT pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fata drept

Vineri, 30 august, polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au depistat un cetățean turc, în vârstă de 59 de ani, care conducea un autoturism pe Drumul Național 7A, pe raza orașului Brezoi, având dreptul de conducere suspendat pe teritoriul României, din 15 februarie 2019.

Inițial, bărbatul în cauză a fost depistat de către polițiștii rutieri conducând un autoturism pe drumurile publice din județ, cu o viteză peste limita legală permisă, fapt ce a determinat suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România.

Acesta, însă, nu a înțeles să respecte sancțiunea complementară aplicată de polițiști și a continuat să conducă autovehicule pe drumurile publice, în acest sens fiind cercetat în alte două dosare penale, înregistrate la Postul de Poliție Racovița.

Având în vedere atitudinea bărbatului de nerespectare a legii, gravitatea infracţiunilor comise și impactul avut în rândul cetăţenilor, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de acesta, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brezoi cu propunerea de arestare preventivă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella