Cetățean turc RETINUT pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fata drept

Vineri, 30 august, polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au depistat un cetățean turc, în vârstă de 59 de ani, care conducea un autoturism pe Drumul Național 7A, pe raza orașului Brezoi, având dreptul de conducere suspendat pe teritoriul României, din 15 februarie 2019.

Inițial, bărbatul în cauză a fost depistat de către polițiștii rutieri conducând un autoturism pe drumurile publice din județ, cu o viteză peste limita legală permisă, fapt ce a determinat suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România.

Acesta, însă, nu a înțeles să respecte sancțiunea complementară aplicată de polițiști și a continuat să conducă autovehicule pe drumurile publice, în acest sens fiind cercetat în alte două dosare penale, înregistrate la Postul de Poliție Racovița.

Având în vedere atitudinea bărbatului de nerespectare a legii, gravitatea infracţiunilor comise și impactul avut în rândul cetăţenilor, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de acesta, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brezoi cu propunerea de arestare preventivă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...