Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BEȚI LA VOLAN pe șoselele din Vâlcea (FOTO)

02 Sep 2019
Conducerea autoturismelor pe drumurile publice, sub influența alcoolului. Conducătorii auto au refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În această dimineață, în jurul orei 01.00, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 27 de ani, din comuna Bujoreni, județul Vâlcea, care conducea un autoturism pe Drumul Național 7, pe raza județului Vâlcea, aflându-se sub influența alcoolului.
În urma testarii cu aparatul etilotest, marca DRAGER, a rezultat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducatorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.


A refuzat recoltarea de probe biologice

De asemenea, în această dimineață, în jurul orei 01.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat un bărbat, de 41 de ani, din comuna Bascov, județul Argeș, care conducea un autoturism pe Aleea Teilor, din municipiul Râmnicu Vâlcea, aflându-se sub influența alcoolului.
În urma testarii cu aparatul etilotest, marca DRAGER, a rezultat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducatorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără drept

Vineri, 30 august, polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au depistat un cetățean turc, în vârstă de 59 de ani, care conducea un autoturism pe Drumul Național 7A, pe raza orașului Brezoi, având dreptul de conducere suspendat pe teritoriul României, din 15 februarie 2019.
Pe numele bărbatlui a fost deschis un dosar penal.


Conducerea unui autoturism pe drumurile pulice, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule

În seara de vineri, 30 august, în jurul orei 23.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești au depistat în trafic, pe Drumul Județean 677A, pe raza localității Amărăști, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella