BEȚI LA VOLAN pe șoselele din Vâlcea (FOTO)

02 Sep 2019
Conducerea autoturismelor pe drumurile publice, sub influența alcoolului. Conducătorii auto au refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În această dimineață, în jurul orei 01.00, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 27 de ani, din comuna Bujoreni, județul Vâlcea, care conducea un autoturism pe Drumul Național 7, pe raza județului Vâlcea, aflându-se sub influența alcoolului.
În urma testarii cu aparatul etilotest, marca DRAGER, a rezultat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducatorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.


A refuzat recoltarea de probe biologice

De asemenea, în această dimineață, în jurul orei 01.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat un bărbat, de 41 de ani, din comuna Bascov, județul Argeș, care conducea un autoturism pe Aleea Teilor, din municipiul Râmnicu Vâlcea, aflându-se sub influența alcoolului.
În urma testarii cu aparatul etilotest, marca DRAGER, a rezultat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducatorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără drept

Vineri, 30 august, polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au depistat un cetățean turc, în vârstă de 59 de ani, care conducea un autoturism pe Drumul Național 7A, pe raza orașului Brezoi, având dreptul de conducere suspendat pe teritoriul României, din 15 februarie 2019.
Pe numele bărbatlui a fost deschis un dosar penal.


Conducerea unui autoturism pe drumurile pulice, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule

În seara de vineri, 30 august, în jurul orei 23.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești au depistat în trafic, pe Drumul Județean 677A, pe raza localității Amărăști, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...