Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


AGRESORII minorilor MOLESTAȚI SEXUAL pe lacul Căcăcioasa din Ostroveni au fost trimiși în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea au finalizat rechizitoriul în cazul minorilor agresați sexual pe lacul Căcăcioasa din Ostroveni. Anchetatorii


au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaților minori:
-M.P.F., cercetat sub aspectul săvârșirii a două infracţiuni de viol, prev. de art. 218 alin.1 şi 3, lit. c) şi f) C.pen., cu aplic. art. 113 şi următoarele C.pen., ambele cu aplic. art. 38 alin.1 C.pen. și
- M.G.G., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, prev. de art. 218 alin.1 şi 3 lit. c) şi f) C.pen., cu aplic. art. 113 şi următoarele C.pen..

În rechizitoriul întocmit în cauză s-a reținut următoarea situație de fapt:
În data 23.08.2019, în jurul orei 21:00, în timp ce se aflau într-o hidrobicicletă (barcă) pe lacul de agrement Ostroveni din mun. Rm. Vâlcea, inculpatul M.P.F.a întreținut, prin constrângere (exercitarea de acte de violență și amenințări că va arunca în lac persoanele vătămate), acte sexuale orale și anale cu persoana vătămată F.A.G., precum și acte sexuale orale cu persoana vătămată A.A.. În același împrejurări, inculpatul M.G.G., prin constrângere, a întreținut un act sexual oral cu persoana vătămată F.A.G..

Dosarul penal a fost trimis spre competentă soluționare Judecătoriei Rm. Vâlcea.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella