CRIMĂ LA GUȘOENI: Și-a omorât fratele, dându-l cu capul de sobă

CRIMĂ LA GUȘOENI: Și-a omorât fratele, dându-l cu capul de sobă foto arhiva
Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 30 august 2019 reţinerea inculpatului Dina Ilie, din localitatea Gușoeni şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.
La data de 31.08.2019, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în data de 28 august 2019, pe fondul consumului de alcool, între inculpatul Dina Ilie şi fratele său, victima D.I., a izbucnit un conflict, în care cei doi s-au îmbrâncit reciproc. La un moment dat, inculpatul l-a împins puternic pe fratele lui, ocazie cu care, acesta din urmă s-a lovit cu partea din spate a capului de soba din una din camere, decedând în urma agresiunii.
Potrivit fişei de constatări preliminare s-a stabilit că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat leziunilor suferite de victimă la nivelul capului, respectiv traumatism cranio cerebral cu fractură de coloană cervicală.
Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...