Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Lider ALDE Vâlcea: Penibili, ridicoli, trădători!

01 Sep 2019
Deputatul Ion Cupă, președintele ALDE Dolj și președinte interimar ALDE Vâlcea, critică dur apropierea partidului pe care îl reprezintă de formațiunea politică Pro România, condusă de Victor Ponta. Acesta spune că membrii ALDE sunt bulversați atât de renunțarea la candidatura prezidențială proprie, cât și de ieșirea de la guvernare. Cupă mai afirmă că ”penibili”, ”ridicoli”,”trădători” sunt principalele etichete care li se lipesc.
“Văd în aceste zile lideri locali, parlamentari, militanți ALDE bulversați, peste tot în țară. Bulversați de renunțarea simultană și la o candidatură prezidențială proprie, în care toți am investit atâtea speranțe de relansare politică, și la guvernarea pe care am girat-o cu deciziile noastre, cu aportul nostru semnificativ la politici publice eficiente, inclusiv cu criticile noastre constructive”, scrie Ion Cupă pe contul său de Facebook.
Acesta mai spune că îl vede “pe liderul noului aliat politic că vorbește dezinvolt despre Opoziția de Stânga (??!!) pe care am reprezenta-o noi, ALDE și ProRomânia împreună”. “Și-l mai aud vorbind pe Victor Ponta de o fuziune între cele două partide!!! Iar liderii noștri nu schițează NICIUN gest în apărarea identității noastre liberale”, a mai scris Cupă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella