Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Andreea Antonescu și Cosmin t-Short vor face show la Zilele comunei Bujoreni

28 Aug 2019
Tradiția organizării “Zilele comunei Bujoreni” a fost reluată, în urmă cu doi ani de primarul Gheorghe Gângu. Chiar dacă, de-a lungul timpului, au fost întreruperi, actuala administrație a decis să o organizeze impecabil și să o susțină an de an.

De această dată, primarul Gheorghe Gîngu și consilierii locali din Bujoreni vor să atragă oamenii din BUjoreni, dar și turiștii cu muzica generațiilor 1990 – 2019, aducând pe scena Muzeului Satului Vâlcea artiști de renume, consacrați, care să aducă zâmbetul pe buzele celor prezenți.

În weekendul care se apropie, 31 august – 1 septembrie 2019, primarul Gheorghe Gîngu îi invită pe cei care se simt legați de comuna Bujoreni să fie prezenți la o nouă ediție a “Zilele comunei Bujoreni”. Manifestarea va avea loc la Muzeul Satului, iar primarul speră că vremea bună de sfârșit de vară de cadrul natural al Muzeului, dar și de programul artistic pregătit să atragă cât mai mulți oameni.

Astfel, pe scena Muzeului Satului vor urca în cele două zile ale sărbătorii 3SE, Andreea Antonescu, Florin Vasilica si Grupul Teleorman, Cosmin t-Short, D.J. Adrian Ciocosi, Giony Talent, Elena Ghitulete, Denisia Ana Palita, Tatiana Marcoianu și Elvira Tanasie.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella