Andreea Antonescu și Cosmin t-Short vor face show la Zilele comunei Bujoreni

28 Aug 2019
Tradiția organizării “Zilele comunei Bujoreni” a fost reluată, în urmă cu doi ani de primarul Gheorghe Gângu. Chiar dacă, de-a lungul timpului, au fost întreruperi, actuala administrație a decis să o organizeze impecabil și să o susțină an de an.

De această dată, primarul Gheorghe Gîngu și consilierii locali din Bujoreni vor să atragă oamenii din BUjoreni, dar și turiștii cu muzica generațiilor 1990 – 2019, aducând pe scena Muzeului Satului Vâlcea artiști de renume, consacrați, care să aducă zâmbetul pe buzele celor prezenți.

În weekendul care se apropie, 31 august – 1 septembrie 2019, primarul Gheorghe Gîngu îi invită pe cei care se simt legați de comuna Bujoreni să fie prezenți la o nouă ediție a “Zilele comunei Bujoreni”. Manifestarea va avea loc la Muzeul Satului, iar primarul speră că vremea bună de sfârșit de vară de cadrul natural al Muzeului, dar și de programul artistic pregătit să atragă cât mai mulți oameni.

Astfel, pe scena Muzeului Satului vor urca în cele două zile ale sărbătorii 3SE, Andreea Antonescu, Florin Vasilica si Grupul Teleorman, Cosmin t-Short, D.J. Adrian Ciocosi, Giony Talent, Elena Ghitulete, Denisia Ana Palita, Tatiana Marcoianu și Elvira Tanasie.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...