Andreea Antonescu și Cosmin t-Short vor face show la Zilele comunei Bujoreni

28 Aug 2019
Tradiția organizării “Zilele comunei Bujoreni” a fost reluată, în urmă cu doi ani de primarul Gheorghe Gângu. Chiar dacă, de-a lungul timpului, au fost întreruperi, actuala administrație a decis să o organizeze impecabil și să o susțină an de an.

De această dată, primarul Gheorghe Gîngu și consilierii locali din Bujoreni vor să atragă oamenii din BUjoreni, dar și turiștii cu muzica generațiilor 1990 – 2019, aducând pe scena Muzeului Satului Vâlcea artiști de renume, consacrați, care să aducă zâmbetul pe buzele celor prezenți.

În weekendul care se apropie, 31 august – 1 septembrie 2019, primarul Gheorghe Gîngu îi invită pe cei care se simt legați de comuna Bujoreni să fie prezenți la o nouă ediție a “Zilele comunei Bujoreni”. Manifestarea va avea loc la Muzeul Satului, iar primarul speră că vremea bună de sfârșit de vară de cadrul natural al Muzeului, dar și de programul artistic pregătit să atragă cât mai mulți oameni.

Astfel, pe scena Muzeului Satului vor urca în cele două zile ale sărbătorii 3SE, Andreea Antonescu, Florin Vasilica si Grupul Teleorman, Cosmin t-Short, D.J. Adrian Ciocosi, Giony Talent, Elena Ghitulete, Denisia Ana Palita, Tatiana Marcoianu și Elvira Tanasie.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...