Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIOLENȚĂ: Un bărbat din Tetoiu și-a bătut concubina și pe fiul minor al acesteia

28 Aug 2019
Polițiștii vâlceni au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile pentru o femeie din localitatea Tetoiu, care a reclamat, zilele trecute, polițiștilor faptul că, în data de 21 august a.c., în jurul orei 22.00, concubinul său, un bărbat de 32 de ani, a comis acte de violență asupra ei și copilului lor minor, lovindu-i pe aceștia cu pumnii.
În cauză s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, în conformitate cu Ordinul nr. 146/2018 privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică, fapt pentru care s-a emis ordinul de protecţie provizoriu, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de victime și reședinta acestora.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, urmând a se da soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella