VIOLENȚĂ: Un bărbat din Tetoiu și-a bătut concubina și pe fiul minor al acesteia

28 Aug 2019
Polițiștii vâlceni au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile pentru o femeie din localitatea Tetoiu, care a reclamat, zilele trecute, polițiștilor faptul că, în data de 21 august a.c., în jurul orei 22.00, concubinul său, un bărbat de 32 de ani, a comis acte de violență asupra ei și copilului lor minor, lovindu-i pe aceștia cu pumnii.
În cauză s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, în conformitate cu Ordinul nr. 146/2018 privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică, fapt pentru care s-a emis ordinul de protecţie provizoriu, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de victime și reședinta acestora.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, urmând a se da soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...