Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


N-a vrut să-i dea de băut pe datorie! Agresorul a sărit la scandal, luând la bătaie atât pe patronul barului, cât și pe soția și fiul acestuia

• Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domicilliu, distrugere și lovire

La data de 27 august a.c, în jurul orei 19.45, organele de poliție au fost sesizate prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în curtea unei locuințe de pe strada Stolniceni, din municipiul Râmnicu Vâlcea, unde se află un bar, are loc un scandal.
Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, în urma verificărilor efectuate, au constatat că, un bărbat de 35 de ani, din localitate, în urma unui conflict spontan avut cu proprietarul barului, a distrus mai multe bunuri, după care a pătruns fără drept în locuința acestuia, unde l-a lovit pe bărbat, pe soția și pe fiul lor.
În urma probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore a bărbatului, acesta fiind introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de astăzi, suspectul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și lovire.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella