RÂMNICU VÂLCEA: Restricţii de trafic în week-end ca urmare a desfăşurării unor evenimente sportive

28 Aug 2019
Întrunită în şedinţă marţi, 27 august, Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice în Râmnicu Vâlcea a dat aviz favorabil pentru două evenimente ce urmează să se desfăşoare la acest sfârşit de săptămână în municipiu şi care presupun restricţii de trafic.

Primul eveniment avizat a fost maratonul ”Color Race”, organizat de Asociaţia ”Next Youth” vineri, 30 august, între orele 17.00 – 22.00, pe bulevardul Dem Rădulescu, segmentul cuprins între intersecţia cu strada Ostroveni şi DN 67 – str. Ştrandului. În consecinţa acestei manifestări, se va institui restricţie temporară de circulaţie în zona menţionată în intervalul orar 16.00 - 23.00; această restricţie se realizează de către Biroul Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea cu sprijinul Direcţiei Poliţiei Locale. Circulaţia auto se va devia pe ruta strada Ostroveni - DN 67 (str. Ştrandului).

Cel de-a doilea eveniment ce va implica restricţii rutiere este ”Maratonul Olteniei”, competiţie de MTB şi alergare montană, ajuns anul acesta la cea de-a 7-a ediţie şi care urmează să se desfăşoare în perioada 31.08 – 01.09. Traseul pentru probele din cadrul evenimentului sportiv este următorul: Punct de Start (splaiul Independenţei, zona de acces în Parcul Zăvoi) - splaiul Independenţei – strada Ştirbei Vodă – strada Ioana Radu – continuare pe trasee prestabilite de organizatorul evenimentului în zona de deal (în funcţie de proba la care s-au înscris participanţii) şi retur până la strada Ioana Radu - strada Ştirbei Vodă – splaiul Independenţei – Punct de Sosire (pe splaiul Independenţei în apropierea zonei de acces în Parcul Zăvoi).
Pentru desfăşurarea probelor TRAIL RUN şi MTB din cadrul evenimentului sportiv, se instituie restricţie de circulaţie pe splaiul Independenţei, pe întreaga zonă de desfăşurare a evenimentului sportiv, în data de 31 august 2019, în intervalul orar 7.00 - 17.00, precum şi în data de 1 septembrie 2019, în intervalul orar 7.00-17.00.
Pe strada Ştirbei Vodă, segmentul de stradă cuprins între intersecţia cu splaiul Independenţei şi intersecţia cu strada Ioana Radu, sensul de mers Vest-Est, se va institui un culoar de trecere a participanţilor, delimitat cu garduri de protecţie pentru a asigura protecţia şi siguranţa atât a participanţilor la evenimentul sportiv, cât şi a participanţilor la trafic.
Pentru traversarea de către participanţi a străzii Ştirbei Vodă, se va institui restricţie temporară de circulaţie la intersecţia străzii Ştirbei Vodă cu splaiul Independenţei şi la intersecţia străzii Ioana Radu cu strada Ştirbei Vodă.
Conform avizului, vor fi instituite baraje rutiere în următoarele puncte: la intersecţia străzii Carol I cu splaiul Independenţei, pe splaiul Independenţei după parcarea aferentă blocurilor de locuit, la intersecţia străzii Ştirbei Vodă cu splaiul Independenţei, pe strada Ştirbei Vodă - intersecţie cu strada Prof. Dr. Corneliu Tamaş şi pe strada Ştirbei Vodă - intersecţie cu strada Ioana Radu.
Conducătorii auto ce vor traversa zonele respective pe durata desfăşurării acestor evenimente sunt rugaţi să circule cu atenţie, respectând semnalizările rutiere de deviere şi indicaţiile agenţilor.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...