Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO ACCIDENT pe DN 7 la Golești! Mama si fiu au ajuns la spital

[ Accident rutier pe DN 7 in localitatea Golesti. Sunt anuntate trei victime, din care una posibil incarcerata. Autoturism iesit in afara carosabilului. Intervine echipajul de descarcerare si SMURD al G.I Rm Valcea. Autoturismul a intrat in coliziune cu un copac, riscand sa se prabuseasca.
Urmare accident rutier com Golesti: doua victime aflate in autoturism, operatiunile ingreunate datorita pozitiei autoturismului. Se actioneaza la stabilizarea acestuia. Intervin si doua ambulante de la SAJ.
Victimele au fost extrase din autoturism ( un copil si un adult), acordandu-se ingrijiri medicale. Cea de-a treia victima ( de sex feminin) se autoevacuase. Toți sunt constienti, stabili hemodinamic și cooperanți.
Victimele sunt transportate la UPU Rm Valcea. Victima de sex feminin ( mama) si minorul de catre SAJ, iar cea de sex masculin(tata) de catre SMURD .

Vom reveni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella