FOTO ACCIDENT pe DN 7 la Golești! Mama si fiu au ajuns la spital

[ Accident rutier pe DN 7 in localitatea Golesti. Sunt anuntate trei victime, din care una posibil incarcerata. Autoturism iesit in afara carosabilului. Intervine echipajul de descarcerare si SMURD al G.I Rm Valcea. Autoturismul a intrat in coliziune cu un copac, riscand sa se prabuseasca.
Urmare accident rutier com Golesti: doua victime aflate in autoturism, operatiunile ingreunate datorita pozitiei autoturismului. Se actioneaza la stabilizarea acestuia. Intervin si doua ambulante de la SAJ.
Victimele au fost extrase din autoturism ( un copil si un adult), acordandu-se ingrijiri medicale. Cea de-a treia victima ( de sex feminin) se autoevacuase. Toți sunt constienti, stabili hemodinamic și cooperanți.
Victimele sunt transportate la UPU Rm Valcea. Victima de sex feminin ( mama) si minorul de catre SAJ, iar cea de sex masculin(tata) de catre SMURD .

Vom reveni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...