BEŢI LA VOLAN pe şoselele din Vâlcea

În perioada 23-25 august a.c., polițiștii din Vâlcea au întocmit dosare penale pe numele a trei persoane bănuite de comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, trei bărbați au fost depistați în timp ce conduceau autovehicule, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, aceștia au prezentat alcoolemii cu valori peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 24 august a.c., ora 06.00, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Rm. Vâlcea, aflat sub infuența alcoolului, a fost surprins pe raza municipiului, în timp ce conducea un autoturism.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
A fost întocmit dosar penal.

La data de 24 august a.c., ora 08.02 , polițiștii vâlceni au identificat un bărbat de 46 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea lui Traian din municipiul Râmnicu Vâlcea, având 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la Spitalul Municipal Râmnicu Vâlcea, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alocoolemiei, iar pe numele său a fost înregistrat dosar penal.

La data de 25 august a.c., în jurul orei 04.45, polițiștii din Drăgășani au procedat la depistarea în trafic, pe strada Regele Ferdinand din municipiul Drăgășani, a unui autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate, persoană care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.
Totodată, s-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, iar rezultatul a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul municipal din Drăgășani unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.
A fost întocmit dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...