Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Doi tineri, de 21 și 14 ani, au fost reținuți după ce ar fi comis o infracțiune de tâlhărie

Doi tineri, de 21 și 14 ani, au fost reținuți după ce ar fi comis o infracțiune de tâlhărie foto arhiva
La data de 24 august a.c. polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență cu privire la faptul că un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Popești, ar fi fost deposedat, prin violență, de către persoane necunoscute de un portofel, conținând suma de 1800 de lei, în timp ce se afla pe un drum comunal, pe raza localității Popești.
În urma activităților desfășurate cu operativitate de către polițiști, au fost identificate persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii, respectiv un tânăr, de 21 de ani și altul de 14 ani.
Cele 2 persoane au fost reținute pentru 24 de ore de către polițiști, prejudiciul fiind recuperat și predat persoanei vătămate, aceștia fiind introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, iar în cursul zilei de astăzi, urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propunere de luare a unei măsuri preventive
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella