Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Bărbat din Drăgoeşti, REŢINUT pentru ultraj

Un bărbat de 41 de ani, din localitatea Drăgoești, a fost reținut ieri, pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 24 august a.c., polițiștii au fost sesizați că la un bar din localitatea Drăgoești, o persoană, aflată sub influența bãuturilor alcoolice, fãrã un motiv anume, a provocat scandal, adresând amenințãri și injurii unui număr de aproximativ 10 persoane aflate în zonă.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore a bărbatului, urmând ca în cursul zilei de astăzi, suspectul sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani cu propunere de arestare preventivă.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella