Bărbat din Drăgoeşti, REŢINUT pentru ultraj

Un bărbat de 41 de ani, din localitatea Drăgoești, a fost reținut ieri, pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 24 august a.c., polițiștii au fost sesizați că la un bar din localitatea Drăgoești, o persoană, aflată sub influența bãuturilor alcoolice, fãrã un motiv anume, a provocat scandal, adresând amenințãri și injurii unui număr de aproximativ 10 persoane aflate în zonă.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore a bărbatului, urmând ca în cursul zilei de astăzi, suspectul sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani cu propunere de arestare preventivă.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...