Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Maria Tudor, Constantin Boromiz și Dorina Mutu vor primi titlul de ”Cetățean de Onoare” din partea Primăriei Râmnicu Vâlcea

Primarul Mircia Gutău le-a propus consilierilor locali ca în ședința Consiliului Local din data de 29 august trei oameni de afaceri din Vâlcea, care administrează afaceri importante în județ și au creat sute de locuri de muncă să devină cetățeni de onoare ai urbei noastre. Este vorba despre Maria Tudor, de la Uzina Mecanică SA, Constantin Boromiz de la Boromir și Dorina Mutu de la Annabella. Cei trei vor primi această distincție importantă pentru dezvoltarea economică a municipiului și pentru susținerea acordată comunității locale.
Activitatea economică a oricărei comunități reprezintă o caracteristică de o importanță tot mai mare în actuala conjuctură, de natură a susține întreaga structură comunitară și de a facilita relațiile acesteia cu alte comunități. Dezvoltarea economică a devenit o carte de vizită pentru orice comunitate responsabilă, alăturându-se altor repere precum cultura, istoria și tradițiile. Iar în contextul mult prea deselor schimbări din domeniile economic, financiar și legislativ care au marcat România în ultimii ani succesul unor antreprenori, mai ales atunci când afacerile pe care le gestionează promovează valori și bogății locale, este unul care trebuie remarcat și recompensat de comunitatea locală.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella