NEWS ALERT: Catalin Avan a scăpat de excluderea din PNL, Aurora Măgura nu

22 Aug 2019
Membrii Biroului Politic Județean ai PNL Vâlcea au luat în discuție în ședința din data de 22 august a.c. propunerile lui Cristian Buican de excludere a primarilor Cătălin Avan de la Păusesti Otasau si Aurora Măgura de la Popesti, precum și a consilierilor locali liberali din cele două localități.
După îndelungi dezbateri, s-a votat pentru excluderea Aurorei Măgura, primarita de la Popesti, precum și a consilierilor liberali, mai puțin unul.
În cazul lui Cătălin Avan, votul a fost 14 - 14, deci balotaj. S-a luat decizia de amânare pentru o data ulterioară.
Responsabilul de localitate, Ion Bizic si-a asumat în fața conducerii liberale ca va scoate un scor bun la alegerile prezidențiale, alături de echipa de la Păusesti Otasau. În caz contrar, își va asuma eșecul si isi va depune mandatul de secretar general al partidului.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...