Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?"

Ultima oră

Comunicat de presă privind începerea proiectului “CREȘTEREA VOLUMULUI ȘI CALITĂȚII SERVICIILOR TURISTICE PRESTATE DE SC ALIROMAND SRL PRIN INVESTIȚII INOVATIVE ÎN INFRASTRUCTURA DE CAZARE, RESTAURAȚIE ȘI BALNEO A SOCIETĂȚII”

22 Aug 2019

Iulie 2019

Tipul materialului: comunicat/anunţ de presă privind inceperea proiectului
Titlul proiectului: “CRESTEREA VOLUMULUI SI CALITATII SERVICIILOR TURISTICE PRESTATE DE SC ALIROMAND SRL PRIN INVESTITII INOVATIVE IN INFRASTRUCTURA DE CAZARE, RESTAURATIE SI BALNEO A SOCIETATII”

Numele beneficiarului: SC ALIROMAND SRL
Obiectivele proiectului: obiectivele specific ale proiectului - extinderea capacitatii unitatii existente, prin cresterea volumului serviciilor oferite, fara schimbarea fundamentala a procesului de productie; inovarea de activitate, proces si produs in cadrul societatii; crearea unui numar de 4 noi locuri de munca, dintre care 2 pentru persoane din categorii defavorizate, prin respectarea principiilor nediscriminarii si a respectarii egalitatii de sanse si gen si minim 2 noi angajati incercam sa fie persoana de gen feminin; implementarea in continuare la nivelul societatii a principiilor privind dezvoltarea durabila (prin achizitionarea unor recipiente pentru colectarea selectiva a deseurilor, recipient colectare deseuri menajere), a eficientei energetice (achizitionarea de panouri fotovoltaice, eficientizarea iluminatului in spatiile investitiei - instalatii de iluminat cu becuri led si senzori de miscare, soft gestiune energie), a incurajarii accesului peroanelor cu dizabilitati (achizitia de echipamente pentru toaleta pentru persoane cu dizabilitati, achizitie lift pentru acces persoane cu dizabilitati etc); certificarea ISO pentru calitate / mediu; certificare produse si procese de productie; achizitionarea si implementarea unor solutii informatice pentru cresterea vizibilitatii firmei in spatiul virtual (promovare etc) si pentru cresterea vanzarilor on-line; implementarea unor activitati de internationalizare pentru cresterea vanzarilor si accederea pe piete externe – participareain calitate de expozant la targuri in afara tarii; achizitionarea de echipamente moderne pentru activitatea balneo, eficiente energetic; dotarea camerelor hotelului Central cu mobilier de calitate, modern, in vederea cresterii competitivitatii locatiei.
Valoarea totala a proiectului (inclusiv finantarea nerambursabila): 5,868,493.85 lei, din care 2.921.110 LEI finantare din FEDR, valoare eligibila neramburasbila din bugetul national de 515.490,00, valoare totala contributie publica 3.436.600,00
Data începerii şi finalizării proiectului: 01.07.2017 - 30.06.2020 (data semnarii contractului: 05.03.2019)

logo jos

(1 Vot)