Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

INCREDIBIL! Primarii Avan și Măgura, convocați de Buican prin executor judecătoresc ca să fie dați afară din PNL (FOTO)

Ședința Biroului Politic Județean al PNL de joi, 22 august, cu începere de la orele 18.00 se anunță a fi una incendiară. Primarii Cătălin Avan și Aurora Măgura au fost convocați la ședință prin executorul judecătoresc pentru a fi dați afară din partid. Nu de același tratament se bucură și primarul liberal Pirneci de la Dănicei, care deși a obținut sub 25% la alegerile europarlamentare nu sunt chemat de Buican să fie dat afară din partid.
Adresele trimise primarilor liberali sunt semnate de Buican și de Bîzîc și vizează sancțiunea cu excluderea din partid ”pentru încălcarea dispozițiilor art. 25 din statutul PNL întrucât aţi încălcat deciziile şi hotărârile organismelor de conducere ale partidului şi prin aceasta aţi adus prejudicii majore îndeplinirii unor obiective politice importante. Vă aducem la cunoştiinţă faptul că vă puteţi exercita dreptul la apărare prin exprimarea punctului de vedere în cadrul şedinţei BPJ din data de 22 august conf dispoziţiilor art.32, pct 1, din Statutul PNL”.

Aurora Măgura: Nu mai suntem pe vremea lui Ceaușescu

Contactată telefonic, Aurora Măgură, primarul comunei Popeşti, ne-a declarat că nu va participa la ședință pentru că nu i se pare normal să fie convocată prin executor judecătoresc. ”Eu fac politică pentru că așa vreau, pentru crezurile și idealurile mele. Nu mă obligă nimeni. Nici pe timpul lui Ceaușescu nu se proceda așa cum ne tratează acum domnul președinte Buican pe noi. Este deranjantă această atitudine. Nu am de gând să particip la acest simulacru de ședință”, a spus Aurora Măgura.

Cătălin Avan: Buican semnează sentința la moarte a organizației PNL Vâlcea

De departe unul dintre cei mai vocali primari din județ, Cătălin Avan de la Păușești Otăsău spune că nu-i e frică de nicio excludere și că omul sfințește locul.
”Sunt foarte dezamăgit. S-a ajuns atât de jos… nu-mi vine să cred că oameni pentru care noi am adus voturi să ajungă parlamentari acum fac pe zmeii. Nu mă voi duce la ședință. I-a convocat și pe viceprimarul din Păușești Otăsău și pe consilieri, oameni care aui venit la PNL pentru că au avut încredere în cuvântul meu. Le voi angaja avocați să se apere de Buican, ce să facem acum? Dacă n-ar fi atât de trist, parcă aș râde. Cu toată această atitudine, Buican semnează sentința la moarte a organizației PNL Vâlcea. Dacă vor să mă excludă, să o facă! Dar fără circ… Această ședință e un circ ieftin la care nu am de gând să particip”, susține Cătălin Avan.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella