Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

O nouă escrocherie marca ENERGIA POWER & GAS: Se fac că-ți citesc contorul….

21 Aug 2019
ENERGIA POWER & GAS este o firmă ce trimite agenți pe teren pentru a face contracte noi de distribuție energie electrică și gaze, sub pretextul că ei sunt o firmă care va face citirea lunară a contuarelor, astfel eliminându-se acea regularizare a facturilor. Nu spun absolut nimic despre faptul că urmează să-ți facă contracte noi de energie electrică și gaze. Ba, mai mult, te asigură de faptul că facturile tale rămân neschimbate.
”Așa s-a întâmplat și în cazul meu, m-au prins când mă grăbeam, au zis decât despre citirea lunară a contoarelor și m-au pus să semnez o hârtie pe care n-am avut timp s-o citesc. După câteva zile, documentându-mă, mi-am dat seama ca ceva nu e in ordine. Am sunat la call center-ul lor si am spus că vreau să anulez ce am semnat, mi-au preluat solicitarea, însă nu au făcut nimic. După o lună primesc notificare ca am fost mutată cu energia electrică de la Digi la Distribuție Oltenia. Pur și simplu păcălesc oamenii spunându-le ceva si făcând altceva. Aflu că sunt în aceeași situație tot mai multe persoane. Consider că aceste lucruri trebuie făcute publice și bineînțeles trebuie însoțite de plângeri la Protecția consumatorului”, ne-a declarat o vâlceancă care a fost păcălită în acest fel.
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella