FOTO: Bărbat transportat cu elicopterul SMURD la Craiova, după ce un tractor s-a răsturnat peste el

Un bărbat din comuna vâlceană Pietrari a fost grav rănit, miercuri, 21 august a.c., după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el.
Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Județean (SAJ) Vâlcea au solicitat un elicopter SMURD pentru a fi dus la Spitalul din Craiova, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.
Potrivit sursei citate, bărbatul a rămas prins sub utilaj, fiind scos de echipajele de intervenţie care au fost nevoite să parcurgă 2 km. pe jos. Bărbatul prezenta dureri în zona costală și la membrele inferioare.
Rănitul a fost preluat de echipajul SAJ și a fost transportat la elicopter.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...