Bureții Bravo de la SuperMercato îți curăță casa!

Una dintre cele mai active firme vâlcene în mediul on-line este fără doar și poate firma SuperMercato, care aparține soților Marius și Lavinia Catrinoiu. Pagina de facebook a magazinului SuperMercato, magazine italienesc cu produse alimentare originale de la branduri celebre si produse de curatenie si ingrijire personala la calitate excepțională a depășit cifra record de 124.158 de personae care urmăresc noutățile postate zilnic.
Însă clienții nu numai că urmăresc noutățile, dar și își spun părerea despre produsele achiziționate on-line sau dintr-unul din cele 30 de magazine deschise în toată țara.
”Astăzi am primit de la o clienta, următorul mesaj cu poze. Ne-a cerut sa vi le aratam și vouă, în speranța că poate mai sunt și alte doamne care au nevoie de ajutorul acestui produs:
"Buna ziua! Mi-am permis sa va trimit aceste poze, deoarece am fost foarte mulțumita de produsul (bureții cu detergent Bravo) cumpărat din magazinul vostru și m-am gândit ca poate le este de ajutor și altor doamne care încă nu cunosc acest produs. Eu am reușit sa îmi curat toate oalele arse sau pătate, chiuveta de inox si ochiurile de la plita.
Dacă este posibil, va sugerez sa postați pe pagina voastră aceste poze pentru a putea fi văzute de cât mai multe cliente. Sunt foarte mulțumita de produsele voastre și voi reveni cu drag în magazin. Va doresc o zi frumoasa, Valentina G. "
Iti multumim, Valentina!!
Acest produs îl găsiți în magazinele noastre sau online pe www.supermercato.ro”, arată reprezentații SuperMercato.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...