Unde ieșim în oraș până la finalul verii ?

21 Aug 2019

Festivalurile s-au terminat, vacanța e pe sfârșite. Dar nu te întrista, cinematograful îți dă toate motivele să te distrezi în orașul tău și, mai mult, câștigi de fiecare dată.

Anuntă-ți prietenii sau familia că în luna august vă dați întâlnire la cinema, să vă bucurați de acțiune, comedie și aventură, pentru că sezonul estival aduce în luna august filme pe care le-ai asteptat tot anul.
La Cinema City nu alegi doar filmul, ci și modul preferat de vizionare, în cele mai inovatoare formate. Ba mai mult, până la finalul verii, orice bilet la film îți aduce un premiu garantat, așa că pleci acasă de două ori mai câștigat.

Avem de toate pentru toți: vii la film și poți pleca acasă pe bicicletă… direct în Mauritius
Cine vine la film la Cinema City este premiat: câte bilete, atâtea premii! Până pe 31 august câștigi pe loc unul dintre cele 1,3 milioane de premii: bilete la film, popcorn si nachos, premii de la McDonald’s și Mars. În plus, pe lista premiilor te așteaptă Espressoare Nespresso, biciclete Pegas și marele premiu: o vacanță în Mauritius. Nu uita, toate biletele sunt câștigătoare, tot ce trebuie să faci tu este să alegi filmul pe care vrei să-l vezi. Așa ca dacă nu ai apucat încă să pleci în vacanță, mai ai o șansă, pentru că un film văzut la Cinema City te poate duce direct în Mauritius, insula cu lagune albastre si nisip auriu, despre care Mark Twain zicea ca mai întâi a fost creată ea, apoi Raiul.
5 filme de văzut cu gașca luna asta la cinema
Turați motoarele către cel mai apropiat cinematograf din orasul vostru să vă încărcați cu porția de adrenalină vizionând Furios și Iute: Hobbs&Shaw, ce continuă aventurile personajelor interpretate de Dwayne Johnson și Jason Statham din îndrăgita franciză.
Din 9 august, ar fi bine să îți ții inamicii aproape, pentru ca simpaticele păsări din "Angry Birds" se întorc mai furioase și mai amuzante, în Angry Birds 2 – Filmul, in format 3D, subtitrat sau dublat, o animație pentru toate gusturile, fie că ești adult sau copil.
Mijlocul lunii august le aduce fanilor lui Tarantino cea mai recentă bijuterie cinematografică a regizorului, A fost odată… la Hollywood, un omagiu adus industriei de la Hollywood din anii ’60, cu o distribuție de vis formată din Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie.
Finalul lunii se încheie în forță cu filmul de acțiune Cod Roșu în Serviciile Secrete, care ii readuce în prim plan pe Gerard Butler si Morgan Freeman, într-o misiune la Casa Albă.
Și desigur, dacă nu ai apucat incă să-l vezi, Regele Leu așteaptă triumfător să vezi varianta live-action a uneia dintre cele mai îndrăgite animații.
Alege filmul preferat din programul cinematografului din Cinema City Râmnicu Vâlcea.

Așa că hai să îți încarci bateriile la cinema, să te bucuri de cele mai tari filme din luna august la cinema. Cine știe, poate vei fi chiar tu cel care pleacă în Mauritius.


Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...