Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., acuzat că și-a violat fiica de 10 ani

Președintele Asociației TATA, Bogdan Drăghici, este acuzat că și-a violat fata. Potrivit Antena3, faptele s-au petrecut în urmă cu 4-5 ani, când fetița avea 10 ani.
La acest moment, bărbatul se află în arestul poliției, după ce zilele trecute s-au făcut percheziții domiciliare și au fost audiate mai multe persoane, care au confirmat cele reclamate de către mama fetiței.
El va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de viol și agresiune sexuală.
Bogdan Drăghici, cunoscut drept promotor al drepturilor taţilor şi al unor proiecte antidiscriminare nu a rescunoscut faptele, dar anchetatorii spun că au dovezi ale violurilor comisie de acesta.
Avocata mamei fetei a depus mai multe plângeri la poliție, iar anchetatorii au deschis dosar penal.
Potrivit surselor din anchetă, Bogdan Drăghici este acuzat că în perioada 2013-2016 și-a violat fata vitregă. La vremea aceea, copila avea vârsta de 10 ani. Acesta ar fi atins-o în zona intimă și o obliga să întrețină relații intime cu el.
De asemenea, avocata susține că fiica sa vitregă nu ar fi singura victimă.

CITEȘTE ȘI:
https://www.voceavalcii.ro/1028-bogdan-draghici-patronul-tatilor-din-romania-e-anacronic-si-ilogic.html

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...