A murit profesorul Edi Ciobotea! Condoleante familiei

Mult prea devreme, îndrăgitul profesor de istorie Eduard Ciobotea a murit, după o încrancenată lupta cu cancerul, aceasta boala nemiloasă, care răpește mult prea multi oameni buni dintre noi.
Condoleante familiei îndoliate si Dumnezeu sa-l ierte!

"Trupul neînsuflețit al regretatului Edi Ciobotea va fi depus astăzi, de la ora 16,00, la Capela din Cimitirul Cetățuia.
Mâine îl vom conduce pe Edi pe ultimul drum, la ora 12,00, la cimitirul din nordul orașului... Dumnezeu să-i ocrotească sufletul și să-i fie țărâna ușoară ! Suntem alături de familia îndurerată! Condoleanțe !", anunță prof. Dr. Florin Epure, directorul Direcției de Cultură Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...