A murit profesorul Edi Ciobotea! Condoleante familiei

Mult prea devreme, îndrăgitul profesor de istorie Eduard Ciobotea a murit, după o încrancenată lupta cu cancerul, aceasta boala nemiloasă, care răpește mult prea multi oameni buni dintre noi.
Condoleante familiei îndoliate si Dumnezeu sa-l ierte!

"Trupul neînsuflețit al regretatului Edi Ciobotea va fi depus astăzi, de la ora 16,00, la Capela din Cimitirul Cetățuia.
Mâine îl vom conduce pe Edi pe ultimul drum, la ora 12,00, la cimitirul din nordul orașului... Dumnezeu să-i ocrotească sufletul și să-i fie țărâna ușoară ! Suntem alături de familia îndurerată! Condoleanțe !", anunță prof. Dr. Florin Epure, directorul Direcției de Cultură Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...