Lucrări de asfaltare mai ieftine în Vâlcea! VEZI AICI soluția găsită de șeful județului

Conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea a semnat contractul pentru achiziţionarea unei staţii de asfalt de mare capacitate pentru Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP), producţia urmând să fie folosită atât pentru realizarea lucrărilor din judeţ, dar şi pentru comercializarea către alte firme din domeniu.
Noua instalaţie va produce 160 de tone de asfalt pe oră, conducerea CJ Vâlcea estimând şi o scădere semnificativă a costurilor lucrărilor de asfaltare pe care RAJDP le va realiza de acum înainte pe drumurile judeţene.
“Pe 14 august a fost semnat contractul prin care RAJDP va achiziţiona o staţie de asfalt nouă. Aşa cum am spus şi acum un an, când am început formalităţile legale pentru achiziţionarea acestei staţii, este extrem de important ca Regia de Drumuri şi Poduri să deţină propria instalaţie prin care să poată face asfalt şi, de ce nu, să şi vândă către terţi. Această staţie de asfalt este importantă şi în strategia de dezvoltare pe care Consiliul Judeţean a gândit-o, în sensul în care vom avea un preţ la asfalt absolut rezonabil atât pentru Regie, cât şi pentru eventualii clienţi… Drumuri mai bune înseamnă şi turism de calitate în judeţul Vâlcea”, a spus preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Vâlcea se află în subordinea Consiliului Judeţean, este singura firmă de stat care mai activează în domeniul drumurilor din România şi în prezent are contractate sau în desfăşurare lucrări în valoare de circa 85 de milioane de lei.
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...