Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


RAZIE RUTIERĂ în Vâlcea: 65 de permise reținute și 393 de amenzi pentru depășirea vitezei

În perioada 12 – 18 august a.c., a fost desfășurată o acțiune cu efective mărite a Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, în conformitate cu Calendarul de Activități al Organizațiilor Polițiilor Rutiere Europene (TISPOL), în vederea asigurării deplasării în siguranță a tuturor participanțiilor la trafic.

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au organizat şi desfăşurat acţiuni preventiv – reactive, în sistem integrat – SPEED, în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, pe fondul deplasării pe drumurile publice cu viteză excesivă.
Polițiștii au controlat peste 800 de autovehicule și au aplicat 736 de sancțiuni contravenționale, dintre care 393 pentru depășirea vitezei legale, acestea fiind constatate cu dispozitivul radar TruCAM și alte dispozitive cinemometre de constatare. Totodată au fost reținute 65 de permise de conducere, pentru depășirea vitezei legale.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella