RAZIE RUTIERĂ în Vâlcea: 65 de permise reținute și 393 de amenzi pentru depășirea vitezei

În perioada 12 – 18 august a.c., a fost desfășurată o acțiune cu efective mărite a Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, în conformitate cu Calendarul de Activități al Organizațiilor Polițiilor Rutiere Europene (TISPOL), în vederea asigurării deplasării în siguranță a tuturor participanțiilor la trafic.

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au organizat şi desfăşurat acţiuni preventiv – reactive, în sistem integrat – SPEED, în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, pe fondul deplasării pe drumurile publice cu viteză excesivă.
Polițiștii au controlat peste 800 de autovehicule și au aplicat 736 de sancțiuni contravenționale, dintre care 393 pentru depășirea vitezei legale, acestea fiind constatate cu dispozitivul radar TruCAM și alte dispozitive cinemometre de constatare. Totodată au fost reținute 65 de permise de conducere, pentru depășirea vitezei legale.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...