Ministrul Bogdan Matei, vizită la Târgu Jiu! S-a întâlnit și cu Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii.

16 Aug 2019
Ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, s-a aflat miercuri în vizită de lucru la Târgu-Jiu, pentru discuții cu Marcel Romanescu, primarul municipiului și cu Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii.
La sediul Primăriei Târgu-Jiu s-a discutat și despre finalizarea investițiilor la stadionul și la sala polivalentă din oraș, întregul amplasament urmând să fie predat cât de curând municipalității de către Compania Națională de Investiții, iar cele două moderne baze sportive să intre în circuitul sportiv.
În discuțiile de la Primărie, ministrul Matei a mediat și divergența de opinii între primar și președintele clubului sportiv, în final cei doi ajungând la un consens și susținând că ambele părți au doar un interes comun, acela de a sprijini dezvoltarea sportului local.
Însoțit și de directorul general din MTS, Daniel Jianu, ministrul Bogdan Matei a făcut apoi o vizită la hotelul Sport și la baza sportivă a clubului, unde a avut discuții cu angajații și a verificat starea infrastructurii sportive.
De asemenea, oficialii MTS s-au întâlnit și cu prefectul de Gorj, Ciprian Florescu.
“A fost o vizită scurtă, dar intensă și utilă. Mă bucur că între conducerea Primăriei și cea a clubului nostru sportiv va exista consens și mai ales că orașul va avea în curând noi baze sportive moderne. Oamenii noștri din teritoriu au fost deschiși, mi-au vorbit despre nevoile lor și despre ce putem face împreună pentru a le oferi condiții mai bune și eu sunt convins că la Tg Jiu sportul are toate premizele pentru a se dezvolta frumos”, a declarat ministrul Bogdan Matei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...