RAZIE RUTIERĂ ÎN VÂLCEA! Amenzi de sute de milioane

Zilele trecute, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe Drumul Național 7 și pe Drumul Național 64, pentru depistarea șoferilor care pun în pericol siguranța traficului rutier.

Polițiștii au aplicat 90 de sancțiuni contravenționale, dintre care 56 pentru depășirea vitezei legale, acestea fiind constatate cu dispozitivul radar TruCAM și alte dispozitive cinemometre de constatare, sancțiuni cu o valoare de peste 30 000 lei. Totodată au fost reținute 7 permise de conducere, pentru depășirea vitezei legale și 8 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară.

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza localității Râureni, pe Drumul Național 64 pe un sector cu limita de 50 km/h, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, rulând cu o viteză de 134 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 3770 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...