Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


RAZIE RUTIERĂ ÎN VÂLCEA! Amenzi de sute de milioane

Zilele trecute, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe Drumul Național 7 și pe Drumul Național 64, pentru depistarea șoferilor care pun în pericol siguranța traficului rutier.

Polițiștii au aplicat 90 de sancțiuni contravenționale, dintre care 56 pentru depășirea vitezei legale, acestea fiind constatate cu dispozitivul radar TruCAM și alte dispozitive cinemometre de constatare, sancțiuni cu o valoare de peste 30 000 lei. Totodată au fost reținute 7 permise de conducere, pentru depășirea vitezei legale și 8 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară.

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza localității Râureni, pe Drumul Național 64 pe un sector cu limita de 50 km/h, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, rulând cu o viteză de 134 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 3770 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella