NOU-NĂSCUT DECEDAT la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea! L-au trimis în stare gravă la Targoviste

Tragedie într-o familie din Orlești, județul Vâlcea. Bebeleșul care a venit pe lume în data de 7 august 2019, a murit la câteva ore, arată www.curierul.ro. Deși erau fericiți și se pregăteau pentru venirea pe lume a bebelușului, familia Bocnea se pregătește acum de înmormântare. Familia a depus plângere la Colegiul Medicilor Vâlcea, la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, dar și la Parchet.
Mădălina Ioana Bocnea a născut, săptămâna trecută (pe 7 august), un băiețel de 3,800 kg care, din păcate, a decedat la câteva ore. Decesul a survenit la Maternitatea din Târgoviște, unde copilul fusese dus cu elicopterul SMURD.
„Sosită la Maternitatea din Râmnic, fetei mele i s-a spus să mai aștepte deoarece încă nu au sosit durerile mari, să nască. A fost preluată de dr. Brânzan, apoi de dr. Amza și uite așa s-a chinuit până vineri, când, la ora 6.00 dimineața, a solicitat implorând, să i se facă cezariană. De gardă era dr. Călbureanu, cu care a și născut. Băiețelul avea 3,800 kg, a plâns la naștere, a luat nota 9. Pe la ora 12.00 însă mi s-a spus că starea sa de sănătate nu e deloc bună, că nu poate respira cum trebuie. S-a solicitat elicopterul SMURD, care nu a putut ajunge mai devreme de ora 18.00. Copilul a fost dus la Târgoviște, iar medicii au declarat că e-n stare gravă. Dimineața a decedat. Ni s-a spus ba că avea lichid amniotic in plămâni, ba că nu știu ce bacterie…Nu înțelegem cum de s-a ajuns aici în condițiile în care nu a avut o sarcină cu risc; a fost monitorizată permanent de dr. Mahmut din Drăgășani și sarcina era bună. Ni se spun acum numai verzi și uscate”, a declarat tatăl Mădălinei Bocnea, Vasile Bolovăneanu pentru www.curierul.ro.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...