VASILE COCOŞ: Creşte volumul de gaze pentru energia pe timp de iarnă! Intrăm în sezonul rece pregătiţi

13 Aug 2019
Volumul de gaze înmagazinate pe timp de iarnă va crește cu 10% față de anul 2018, iar rezervele din acumulările hidroenergetice cu 25%. Anunţul aparţine guvernului României, care prin vocea premierului Viorica Dăncilă face cunoscut faptul că programul prin care este stabilit nivelul de combustibil necesar producerii energiei electrice pe timp de iarnă s-a aprobat zilele trecute de către Executiv.
Deputatul PSD Vasile Cocoş consideră măsura guvernului una care vine în întâmpinarea tuturor instituțiile și companiile din domeniu, pentru ca acestea să fie bine pregătite pentru a preîntâmpina orice fel de problemă.
“Stabilirea nivelului stocurilor de combustibil în vederea producerii energiei electrice pe care producătorii trebuie să-l asigure până la data de 1 noiembrie 2019, dar și necesarul de volum de apă din lacurile de amenajare este o măsură înţeleaptă pe care guvernul Dăncilă a luat-o pentru a intra pregătiţi în iarnă. Luăm măsuri din timp pentru sezonul rece, astfel ca evenimentele să nu ne mai ia pe nepregătite”, susţine deputatul PSD, Vasile Cocoş.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...