Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VASILE COCOŞ: Creşte volumul de gaze pentru energia pe timp de iarnă! Intrăm în sezonul rece pregătiţi

13 Aug 2019
Volumul de gaze înmagazinate pe timp de iarnă va crește cu 10% față de anul 2018, iar rezervele din acumulările hidroenergetice cu 25%. Anunţul aparţine guvernului României, care prin vocea premierului Viorica Dăncilă face cunoscut faptul că programul prin care este stabilit nivelul de combustibil necesar producerii energiei electrice pe timp de iarnă s-a aprobat zilele trecute de către Executiv.
Deputatul PSD Vasile Cocoş consideră măsura guvernului una care vine în întâmpinarea tuturor instituțiile și companiile din domeniu, pentru ca acestea să fie bine pregătite pentru a preîntâmpina orice fel de problemă.
“Stabilirea nivelului stocurilor de combustibil în vederea producerii energiei electrice pe care producătorii trebuie să-l asigure până la data de 1 noiembrie 2019, dar și necesarul de volum de apă din lacurile de amenajare este o măsură înţeleaptă pe care guvernul Dăncilă a luat-o pentru a intra pregătiţi în iarnă. Luăm măsuri din timp pentru sezonul rece, astfel ca evenimentele să nu ne mai ia pe nepregătite”, susţine deputatul PSD, Vasile Cocoş.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella