Preşedintele Rădulescu sare la gâtul celor de la CNAIR: Este o instituţie calamitată! Cei mai mari mincinoşi

Aflat la Şirineasa pentru vedea care este stadiul lucrărilor de reabilitare pe DJ 677 F, în zona de la bariera Slăvitești către Șirineasa și Popești, punctul de realizare - Zid Sprijin (în zona alunecărilor de teren), preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu a avut un discurs dur, acuzator la adresa celor care conduc Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
„Cei mai mari mincinoşi, cei de la CNAIR. CNAIR este una dintre cele mai incompetente instituţii ale acestui stat. Reprezentanţii instituţiei dau dovadă de o ticăloşie extremă. Vorbesc despre promisiunile pe care le-au făcut în judeţul Vâlcea. Este inadmisibil ca de 3 ani de zile să mintă cu neruşinare pe câteva chestiuni, care puteau fi rezolvate în regim de urgenţă.
De trei ani de zile, este ultima dată când intervin pe această temă, urmează să cer demisii, eu nu sunt bătaia lor de joc. Este inadmisibil să stăm fără sens giratoriu la Govora. Mi-au dat tot felul de schiţe… degeaba.
Le-am solicitat să intervină de urgenţă cu separatoare de sens pe 4 benzi, regândim semaforizarea pentru că avem accidente şi mor oameni. Nimic, am făcut şedinţe degeaba. Să le fie ruşine! CNAIR este o instituţie calamitată”, a spus preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Constantin Rădulescu: M-am săturat de funcţionărimea care îşi bate joc de oameni

„Sunt foarte supărat pe CNAIR. Aştept trei răspunsuri: DN 7D este în circuitul acesta incredibil al transparenţei decizionale şi al avizării ministeriale. Sper să dea odată hotărârea aia de guvern să preluăm drumul la CJ.
Zilnic, cetăţenii judeţului Vâlcea sunt batjocoriţi pentru că Oficiul Concurenţei nu şi-a dat avizul pentru ca CJ Vâlcea să organizeze licitaţii pentru traseele de transport. Din diverse motive, unii transportatori se retrag, iar noi nu putem organiza licitaţie. În tot acest timp, copiii nu se pot duce la şcoală, iar oamenii care fac naveta trebuie să găsească alte variante. Nu mai tolerez aşa ceva. M-am săturat de funcţionărimea care îşi bate joc de oameni.
În zona Alunu, există nişte piloni de cale ferată, care pot oricând să cadă pe oameni. Nu putem intra să exploatăm cărbunele din acea zonă pentru că aceşti piloni sunt proprietatea unei societăţi a Activelor Feroviare, care e în faliment. Nu putem intra pentru că e caz penal”, a mai adăugat Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...