IMPORTANT: Locuri de muncă la FAURECIA! Se fac angajări la fabrica de la Budeşti

07 Aug 2019
FAURECIA, important grup francez, activ in industria automotive, cu sediul general lângă Paris - Nanterre, înfiinţată în anul 1998 continuă să îşi consolideze semnificativ poziţia de lider pe piaţa echipamentelor auto, aflat intr-o permanenta dezvoltare.
În grupul Faurecia, cei peste 100.000 de angajaţi din cele 320 de fabrici se bucură de condiţii de munca la cele mai înalte standarde şi de beneficii competitive. În România, grupul Faurecia este prezent încă din anul 2003, deschizând de-a lungul timpului 5 fabrici printre care şi fabrica din Vâlcea specializată în producţia de huse pentru scaune auto.
Fabrica de componente auto din Budeşti, judeţul Vâlcea, Faurecia, are o suprafaţă totală de 12.000 mp şi furnizează tapiţerie scaune auto pentru PSA şi Renault. În prezent, în fabrica de la Budeşti lucrează peste 1.600 de angajaţi. La Budeşti, Faurecia a investit peste 12 milioane de euro.
Producătorul francez recrutează în prezent angajaţi pentru fabrica de componente auto deschisă în prima jumătate a anului în localitatea Budeşti, la şase kilometri de municipiul Râmnicu Vâlcea.
Faurecia angajează operatori coasere. Candidaţii interesaţi trebuie să ştie că experienţa nu este obligatorie, fiind asigurată formare la locul de muncă. Probele de lucru se susţin de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 15:00.
Adresa: Drumul Faurecia 1, Budeşti
Telefon: 0737.977.239; 0737. 977.046
Condiţii foarte avantajoase:
- salariu atractiv
- Bonusuri lunare
- Tichete de masă
- Transport gratuit
- Asigurare privată de sănătate pentru angajaţi şi copii acestora
- Asigurare de viaţă
- Asistenţă medicală gratuită
- Condiţii de muncă la standarde europene
- Program de lucru în 2 schimburi
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...