IMPORTANT: Locuri de muncă la FAURECIA! Se fac angajări la fabrica de la Budeşti

07 Aug 2019
FAURECIA, important grup francez, activ in industria automotive, cu sediul general lângă Paris - Nanterre, înfiinţată în anul 1998 continuă să îşi consolideze semnificativ poziţia de lider pe piaţa echipamentelor auto, aflat intr-o permanenta dezvoltare.
În grupul Faurecia, cei peste 100.000 de angajaţi din cele 320 de fabrici se bucură de condiţii de munca la cele mai înalte standarde şi de beneficii competitive. În România, grupul Faurecia este prezent încă din anul 2003, deschizând de-a lungul timpului 5 fabrici printre care şi fabrica din Vâlcea specializată în producţia de huse pentru scaune auto.
Fabrica de componente auto din Budeşti, judeţul Vâlcea, Faurecia, are o suprafaţă totală de 12.000 mp şi furnizează tapiţerie scaune auto pentru PSA şi Renault. În prezent, în fabrica de la Budeşti lucrează peste 1.600 de angajaţi. La Budeşti, Faurecia a investit peste 12 milioane de euro.
Producătorul francez recrutează în prezent angajaţi pentru fabrica de componente auto deschisă în prima jumătate a anului în localitatea Budeşti, la şase kilometri de municipiul Râmnicu Vâlcea.
Faurecia angajează operatori coasere. Candidaţii interesaţi trebuie să ştie că experienţa nu este obligatorie, fiind asigurată formare la locul de muncă. Probele de lucru se susţin de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 15:00.
Adresa: Drumul Faurecia 1, Budeşti
Telefon: 0737.977.239; 0737. 977.046
Condiţii foarte avantajoase:
- salariu atractiv
- Bonusuri lunare
- Tichete de masă
- Transport gratuit
- Asigurare privată de sănătate pentru angajaţi şi copii acestora
- Asigurare de viaţă
- Asistenţă medicală gratuită
- Condiţii de muncă la standarde europene
- Program de lucru în 2 schimburi
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Banner site 250px x 250px 1

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...