FOTO: Taxi pirat depistat de polițiștii Serviciului Rutier în Râmnicu Vâlcea

În urma cu puțin timp polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au oprit pentru control pe Calcea lui Traian, Lenin Sud, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Păușești Otăsău.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesat desfășoară activități de taximetrie fără a deține autorizație de taxi, pe ruta Păușești Otăsău – Rm Vâlcea.
La momentul opririi în auto se aflau 3 adulți și un minor.
Conducătorului auto i-a fost suspendat dreptul de utilizare a autoturismului pe o perioadă de 6 luni și a fost sancționat contravențional cu 1000 lei.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...