Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ATENŢIE! Se prelungeşte programul la paşapoarte

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Vâlcea, va avea până în data de 14 august 2019, program prelungit în intervalul orar 08:30 – 18:30.
Având în vedere faptul că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie, iar economisirea timpului și valorificarea acestuia sunt foarte importante, prefectul județului Vâlcea, domnul Florian Marin, adresează rugămintea persoanelor care doresc să depună astfel de cereri, să efectueze în prealabil o programare online pe platformahttps://epasapoarte.ro/.
De asemenea cetățenii români care au reședința, domiciliul sau se află la muncă în străinătate, să acceseze serviciile oferite la nivelul Misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale României din străinătate, pentru a evita aglomerația de la ghișeele de eliberări pașapoarte din țară.
Soluția programării online va scurta foarte mult perioada de așteptare la cozi pentru depunerea cererilor de eliberare a pașaportului, iar cozile ce se formează încă de la primele ore ale dimineții, pentru eliberarea bonurilor de ordine, vor deveni inexistente.
În speranța că aceste soluții vor fi agreate de cât mai multe persoane ce doresc eliberarea de pașapoarte, Instituția Prefectului Vâlcea, adresează mulțumiri anticipate!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella