O fată din Vâlcea l-a recunoscut pe Gheorghe Dincă : ”Îi făcea declaraţii de dragoste şi gesturi obscene…”

Figura pierdută, sobră, rece, a lui Gheorghe Dincă a stârnit fiori reci în sufletele multor persoane. Mai ales dacă s-au intersectat cu acesta, de-a lungul timpului. O fată din Vâlcea l-a recunoscut!

Tot mai multe persoane susţin că Gheorghe Dincă ar face parte dintr-o amplă reţea de trafic de persoane. Cu un istoric psihiatric dubios, acesta a demonstrat până acum cât poate fi de imprevizibil. Pare în stare de orice şi nimic nu-i stă în cale când îşi propune. O tânără din Vâlcea a avut un şoc atunci când l-a văzut pe Gheorghe Dincă la televizor. I-a trecut glonţul pe la ureche, scrie spynews.ro.

„Am fost contactat de o persoană, care atunci când l-a văzut pe Dincă la televizor ca presupus criminal al Alexandrei, a rămas fără grai. În urmă cu aproape doi ani, a fost victima unei întâmplări. Pe 31 decembrie 2017, ora 16-17, o fată tânără, de vreo 24 de ani, era internată la Spitalul Judeţean Vâlcea. Pentru că nu este voie să fumezi, a ieşit la poarta spitalului să fumeze. La scurt timp s-a apropiat un personaj, pe care l-a văzut acum la televizor: Gheorghe Dincă.

A intrat în vorbă cu ea, să-i facă declaraţii, să-i spună cât este de frumoasă, că sigur este de la ţară, căci doar acolo sunt fete aşa frumoase. Apoi a încercat să facă gesturi oarecum obscene, cu limba, şi a încercat să se aproprie. Bineînţeles că fata s-a dat într-o parte. La care jandarmul, văzând ce se întâmplă, s-a îndreptat spre cei doi. Dincă a plecat rapid de acolo. Apoi fata l-a întrebat pe jandarm >. Jandarmul i-a spus că nu, dar că a observat că intră în vorbă doar cu fete tinere şi frumoase, şi nu vorbeşte cu nimeni altcineva, femei sau bărbaţi.

Simplul fapt că jandarmul s-a apropiat de ei, poate a salvat viaţa fetei. Deci aria în care acest om a acţionat este mult mai amplă decât am crede. Cine ştie ce făcut şi la Vâlcea. În mod cert fata l-a recunoscut, era Gheorghe Dincă„, a declarat un avocat, la Realitatea TV.
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...