Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Cinci romi, implicaţi în scandalul de la MALL, au fost REŢINUŢI pentru 24 de ore

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare, ca urmare a evenimentelor din data de 28 iulie a.c., săvârșite pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea, în parcarea unui centru comercial, respectiv în zona Spitalului de Obstetrică Ginecologie.
Având în vedere probatoriul administrat, în cazul prezentat fiind implicate un număr mare de persoane , iar acțiunile săvârșindu-se în mai multe locuri, la data de 01 august organele de cercetare penală din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a 5 persoane, toate din Râmnicu Vâlcea.
Urmează ca în data de 02 august, acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru luarea de măsuri în conformitate cu prevederile legale.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella