Cinci romi, implicaţi în scandalul de la MALL, au fost REŢINUŢI pentru 24 de ore

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare, ca urmare a evenimentelor din data de 28 iulie a.c., săvârșite pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea, în parcarea unui centru comercial, respectiv în zona Spitalului de Obstetrică Ginecologie.
Având în vedere probatoriul administrat, în cazul prezentat fiind implicate un număr mare de persoane , iar acțiunile săvârșindu-se în mai multe locuri, la data de 01 august organele de cercetare penală din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a 5 persoane, toate din Râmnicu Vâlcea.
Urmează ca în data de 02 august, acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru luarea de măsuri în conformitate cu prevederile legale.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...