Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Se anunță distracție și voie bună la Zilele Comunei Budeşti

01 Aug 2019
Localitatea Budești îmbracă haine de sărbătoare. Chiar la începutul lunii august (3 – 4 august), primarul Ion Vlădulescu dă startul distracției de “Zilele Comunei Budeşti”. Programul manifestării a fost minuțios pus la punct de primarul Vlădulescu și staff-ul primăriei, astfel încât să satisfacă toate gusturile localnicilor.
Sâmbătă, 3 august 2019, este programată o ședință festivă a Consiliului Local Budești la orele 13.00, fiind urmată de un program asigurat de DJ Joe. După ora 20.00, pe scena de la Budești, vor evolua Andrada Creţu & New Quartet şi îndrăgita Nicole Cherry.
Duminică, cu începere de la ora 10.00, primarul Vlădulescu va primi oaspeţi de seamă de la Vâlcea şi Bucureşti. La ora 12.00, este programat să înceapă un program artistic susţinut de Şcoala De Belle Art, ansamblurile „Muguraşii” de la Făureşti şi „Bobocica”, de la Zătreni.
Primarul Ionel Vlădulescu nu i-a uitat nici pe cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, care vor fi premiate de edil. Apoi, urmează un adevărat maraton al distracției. De la ora 14.00, vor cânta Elena Ghiţulete, Bianca Bobocel (14.45), Ilie Dură (15.30), Niculina Stoican (16.15), Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu (17.00), Maria Bădilă Irimia (18.00), Costel Ghinea (19.00), Olguţa Berbec, Remus Novac (20.00) şi Cosmin Scheanu (21.00). Evenimentul va fi încheiat cu un spectaculos foc de artificii.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella