La Orleşti, se lucrează la reţelele cu apă din satele Scăioși și Aurești ediție tiparită

Locuitorii satelor Scăioși și Aurești din comuna Orleşti vor avea, în viitorul apropiat, apă la robinete. Asta, după ce edilul-șef al comunei, Constantin Cârstina, a dat deja ordinul de începere al lucrărilor de de introducere rețele de apă și canalizare, aceste două sate. Aşezările se află situate dincolo de calea ferată, iar lucrările vor fi mai dificil de executat, însă acest lucru nu-l sperie pe primar.
“În țară, chiar și în județul Vâlcea, mai există încă orașe în care oamenii, deși plătesc taxe și impozite aferente zonei în care locuiesc, nu beneficiază de ceea ce pentru mulți este absolut firesc, adică apă și canalizare. La noi, la Orleşti, ne mândrim că trăim ca la oraş. Mai sunt multe de făcut, avem multe proiecte deja în faze diferite de execuţie, tocmai pentru ca infrastructura să nu mai fie o problemă”, susţine primarul Constantin Cârstina.
De asemenea, primarul Constantin Cârstina ne-a declarat că are promisiuni din partea firmei care execută lucrarea că aceasta se va realize într-un timp record, cu un disconfort minim pentru oameni. Cele 2 sate vor avea propria staţia de epurare, a treia de pe raza localităţii.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Banner site 250px x 250px 1

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...