La Orleşti, se lucrează la reţelele cu apă din satele Scăioși și Aurești ediție tiparită

Locuitorii satelor Scăioși și Aurești din comuna Orleşti vor avea, în viitorul apropiat, apă la robinete. Asta, după ce edilul-șef al comunei, Constantin Cârstina, a dat deja ordinul de începere al lucrărilor de de introducere rețele de apă și canalizare, aceste două sate. Aşezările se află situate dincolo de calea ferată, iar lucrările vor fi mai dificil de executat, însă acest lucru nu-l sperie pe primar.
“În țară, chiar și în județul Vâlcea, mai există încă orașe în care oamenii, deși plătesc taxe și impozite aferente zonei în care locuiesc, nu beneficiază de ceea ce pentru mulți este absolut firesc, adică apă și canalizare. La noi, la Orleşti, ne mândrim că trăim ca la oraş. Mai sunt multe de făcut, avem multe proiecte deja în faze diferite de execuţie, tocmai pentru ca infrastructura să nu mai fie o problemă”, susţine primarul Constantin Cârstina.
De asemenea, primarul Constantin Cârstina ne-a declarat că are promisiuni din partea firmei care execută lucrarea că aceasta se va realize într-un timp record, cu un disconfort minim pentru oameni. Cele 2 sate vor avea propria staţia de epurare, a treia de pe raza localităţii.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...