Doctorul Neamu despre NENOROCIREA DE LA CARACAL: Este imposibil să dispară un corp în 24 de ore!

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a recunoscut că ar fi ucis două adolescente și care e bănuit și de alte fapte similare, ar fi făcut parte dintr-o rețea de trafic de persoane cu ramificații în toată ţara. Aceasta este şi opinia reputatului medic legist vâlcean, Ioan Neamu.
În opinia acestuia, este imposibil ca Dincă să fi ars trupurile fetelor în butoiul din curte.
„Atmosfera din presa centrala este de neînţeles! Se vrea un Colectiv 2. În afară de părinţi, nu suferă nimeni. Sunt multe posibilităţi. Este imposibil să dispară un corp în 24 de ore. Ai nevoie totuşi de 1400 de grade ca să arzi un trup neînsufleţit.
El a premeditat totul. Nu ştiu ce e acolo, dar e mizerie mare. Dumnezeu ştie, e posibil orice. Suspiciunea cu reţeaua de carne vie pare sustenabilă”, ne-a declarat doctorul Ioan Neamu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...