Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


RAZIE PE DN 7 ŞI DN 64! Zeci de şoferi amendaţi (FOTO)

Ieri polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe Drumul Național 7 și pe Drumul Național 64, pentru depistarea șoferilor, dar și a bicicliștilor care pun în pericol siguranța traficului rutier.

Cu această ocazie polițiștii au aplicat 127 de sancțiuni contravenționale cu valoarea totală de peste 22 000 lei, fiind depistați 20 de conducători auto, care au depășit limita legală de viteză. Totodată au fost reținute 7 permise de conducere.
Au fost constatate 65 de abateri comise de bicicliști și au fost depistați 6 bicicliști sub influența băuturilor alcoolice.

În seara zilei de 30 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control pe raza localității Seaca, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.
S-a întocmit un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella