RAZIE PE DN 7 ŞI DN 64! Zeci de şoferi amendaţi (FOTO)

Ieri polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe Drumul Național 7 și pe Drumul Național 64, pentru depistarea șoferilor, dar și a bicicliștilor care pun în pericol siguranța traficului rutier.

Cu această ocazie polițiștii au aplicat 127 de sancțiuni contravenționale cu valoarea totală de peste 22 000 lei, fiind depistați 20 de conducători auto, care au depășit limita legală de viteză. Totodată au fost reținute 7 permise de conducere.
Au fost constatate 65 de abateri comise de bicicliști și au fost depistați 6 bicicliști sub influența băuturilor alcoolice.

În seara zilei de 30 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control pe raza localității Seaca, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.
S-a întocmit un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...